LBL2009

bioTRADING labeling

Sinds de oprichting, 1 april 1979, produceeert bioTRADING Kant-en-Klare voedingsbodems geheel volgens klantspecificaties. Met meer dan 33 jaar ervaring en de eisen zoals die zijn vastgelegd in o.a. de geharmoniseerde EP/USP/JP en ISO-normen, staan zij garant voor kwaliteitsproducten, geheel afgestemd op uw specifieke toepassing en wensen. De voedingsbodems worden onder andere gebruikt in de farmaceutische- & levensmiddelenindustrie, medische- & veterinaire sector.

Het hoofdkantoor en de recent gebouwde ultra-moderne productiefaciliteit zijn gevestigd in Mijdrecht. Het productenpakket is inmiddels uitgegroeid tot ruim 1.200 verschillende Kant-en-Klare voedingsbodems. Receptuur en leveringsvormen kunnen geheel volgens klantspecificaties worden samengesteld. Batchgroottes kunnen variëren van slechts enkele platen tot ruim 10.000 stuks.

LBL2009.Net labeling
Het systeem is ontwikkeld op basis van specificaties opgesteld door bioTRADING. Diverse verpakkingen van dozen tot pallets moeten voorzien worden van labels. Het is van groot belang dat niet alleen de productgegevens op deze labels gedrukt worden, maar ook de exacte batchgegevens. Deze gegevens zijn bekend in het SAP-systeem en in het productie receptuursysteem. LBL2009.Net selecteert, na het scannen van de barcode op het batch-verslag, de juiste gegevens uit beide databases.

Het type label is vastgelegd per werkplek en de gescande batch. Hierdoor wordt de juiste opmaak gebruikt en de exacte gegevens.

Label-layout
Afhankelijk van de verpakking en de eindklant kan een andere label-opmaak nodig zijn. bioTRADING ontwerp zelf de verschillende label-bestanden met behulp van BarTender. De naam van deze opmaak wordt SAP vastgelegd, waardoor elke batch zijn specifieke layout kan hebben. LBL2009.Net maak gebruik van dit BarTender bestand en toont tevens het af te drukken resultaat op het scherm.

Label-printer
Omdat LBL2009.Net gebruik maakt van BarTender is nagenoeg elke printer te gebruiken voor het afdrukken. Ook is het papierformaat geheel variabel.

Copyright © 2024 by Apex Firmware